Syarat & Peraturan Program Dropship

Setiap ahli dropship yang berdaftar akan mendapat komisyen antara 10% – 40% dari jumlah jualan. Ini bermakna anda akan mendapat sejumlah komisyen untuk setiap produk yang terjual melalui link referal dropship anda yang tersenarai di laman web ini.

Terdapat 3 jenis Komisyen yang harus difahami :

  1. Jumlah Komisyen (Pelanggan Belum Lakukan Pembayaran) : Maksudnya, pelanggan telah melakukan tempahan tetapi masih belum melakukan pembayaran produk kepada pihak syarikat.
  2. Jumlah Komisyen (Pelanggan Telah Lakukan Pembayaran) : Maksudnya, pelanggan telah melakukan pembayaran untuk setiap tempahan yang mereka lakukan. Komisyen untuk ahli affiliate akan dimasukkan dalam tempoh 7 hari selepas pelanggan melakukan pembayaran tersebut.
  3. Jumlah Komisyen (Telah Dimasukkan Ke Akaun Anda) : Ini adalah jumlah komisyen yang telah pihak syarikat masukkan ke akaun anda.

Setiap ahli dropship haruslah mengemaskini data-data profile untuk memudahkan pihak syarikat melakukan pembayaran komisyen. Komisyen untuk ahli dropship yang berdaftar akan dimasukkan dalam tempoh 7 hari selepas pelanggan melakukan pembayaran untuk belian tersebut.

Agen Dropship DILARANG sama sekali melakukan SPAM. Jika didapati mana – mana ahli yang melakukan SPAM, maka keahlian akan ditamatkan serta – merta. Komisyen yang terkumpul tidak akan dibayar kepada ahli yang melakukan SPAM. Oleh itu, silalah mengamalkan teknik promosi yang baik dan beretika.

Sebarang PERTANYAAN atau CADANGAN, boleh terus menghubungi admin di talian

Selamat berpromosi!

 daftar